• Livraison gratuite
  Pas de frais cachés ! La livraison standard est gratuite pour tous les produits !
 • Vérification simple de données incluse
  Pour d'excellents résultats d'impression L'imprimabilité de vos données d'impression est toujours vérifiée gratuitement après le téléchargement !

  Nous prenons contact avec vous si des ajustements du fichier sont nécessaires.
 • Paiement sur facture
  Payer simplement par facture Chez nous, les entreprises, les administrations et les associations paient confortablement par facture.
  • Aucun frais supplémentaires
  • Aucun retard de production
  • Aucun prestataire de paiement
  Nous lançons la production dès réception de vos données - vous ne payez qu'après avoir reçu vos marchandises.
 • Interlocuteur personnel
  Compétent et à l'écoute Nous sommes ravis de vous aider !
  • Conseils produits
  • Aide à la création de vos données d'impression
  • Gestion des commandes
  Nos experts en impression sont à votre disposition du lundi au vendredi, de 8 h à 17 h, au numéro 078 486 999 pour vous conseiller et vous aider.
NL

Met zekerheid en certificaat

Uw zekerheid komt bij ons op de eerste plaats.

Met onze hoge veiligheidsstandaards zorgen wij voor een perfecte afhandeling van uw bestelling en garanderen u door middel van Trusted Shops en SSL de allerbeste kwaliteitscontrole.


sslTrusted Shops

Wij scoren uitstekend op veilig inkoopgebied door het bekende ‘Trusted Shops’-waarmerk, dat sinds 1999 staat voor veilige aankopen via internet.

Uw voordelen als onze klant op een rijtje:

 1. Wij zijn een door internetexperts onderzochte en gecontroleerde handelaar
 2. Uitgebreide koperbescherming in geval van niet-levering of productretournering
 3. Terugbetaling van uw eigen risico bij creditcardmisbruik
 4. Snelle, eenvoudige probleemoplossing en geschillenbeslechting

Bij de certificering moeten alle handelaren omvangrijke beveiligingstests ondergaan. Meer dan 100 afzonderlijke criteria op het gebied van solvabiliteit, beveiligingstechniek, prijstransparantie, informatieplicht, klantenservice en gegevensbescherming worden grondig onderzocht. Deze criteria worden continu aan de nieuwste ontwikkelingen in rechtspraak en consumentenbescherming aangepast.

Mocht het toch een keer tot problemen leiden:

De geld-terug-garantie geldt voor consumenten voor alle gecertificeerde webshops. Die is van toepassing bij niet-levering of geen terugbetaling na retour product en bij creditcardmisbruik. U kunt zich via het online systeem, per e-mail of telefonisch richten tot het ervaren Trusted Shops servicecentrum.


Met SSL blijven uw gegevens vertrouwelijk

Met het SSL-certificaat zorgen wij ervoor dat uw betalings- en klantgegevens vertrouwelijk blijven. Zo kunt u uw gevoelige gegevens met een gerust hart via internet versturen, omdat ze alleen door de afzender en ontvanger kunnen worden gelezen.

SSL-certificaten beschermen op drie fundamentele punten tegen ongeoorloofde manipulatie:

 1. een SSL-certificaat maakt het coderen van vertrouwelijke gegevens bij online-transacties mogelijk.
 2. Elk SSL-certificaat bevat unieke en op echtheid gecontroleerde gegevens die betrekking hebben op de eigenaar van het certificaat.
 3. De certificeerder controleert bij het uitgeven van het certificaat de identiteit van de eigenaar van het certificaat

Waaraan kan ik een SSL-verbinding herkennen

Wanneer u een veilige website bezoekt, biedt een SSL-certificaat informatie over de webserver en brengt een beveiligde verbinding tot stand. Dit gebeurt binnen een fractie van een seconde. U kunt de veilige verbinding in de browser herkennen aan de aanduiding van de SSL-verbinding, https.

De SSL-verbinding https wordt bijv. bij de aanmelding of in het bestelproces weergegeven, omdat daar gevoelige gegevens worden overgedragen. Wij bieden u de mogelijkheid, uw inkopen en het versturen van uw gegevens veilig uit te voeren.


Gegevensbescherming en de veiligheid van gegevens

Daarom werken wij samen met een externe uitvoerder op het gebied van gegevensbescherming, de heer Thomas Iberl, die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het opvolgen van de privacywetgeving. Hij beschikt over de noodzakelijke vakkennis en zorgt vooral voor een correct gebruik van programma's op het gebied van gegevensverwerking. Bovendien geeft hij regelmatig cursussen aan medewerkers over het onderwerp “Verantwoordelijkheidsbewuste omgang met gegevens van medewerkers, klanten en leveranciers”. De Duitse privacywetgeving (Bundesdatenschutzgesetz of BDSG) schrijft alle bedrijven voor, dat zij verplicht een persoon binnen het bedrijf moeten aanstellen die verantwoordelijk is voor de gegevensbescherming, wanneer persoonsgerelateerde gegevens van meer dan 9 personen geautomatiseerd worden verwerkt.


Controle van uw basisgegevens
Het door u opgegeven BTW-nummer is helaas onjuist. Controleer en corrigeer alstublieft uw basisgegevens, omdat anders een afrekening zonder BTW niet mogelijk is.